Route

De mooiste wegen van Zweden en Noorwegen!

Ferry naar Zweden

Op zondag 2 maart reizen we per ferry van Kiel (Duitsland) naar Göteborg (Zweden)

5 dagen rijden

We vermijden de snelweg en rijden 5 etappes die variëren tussen de 400 en 500 km. Elke dag krijg je een gedetailleerde routebeschrijving mee die je over de mooiste wegen en op unieke plekken brengt. Je hoeft geen ervaring te hebben met navigeren, onze routeboeken zijn voor iedereen goed te volgen.

Ferry terug

Op vrijdagavond 7 maart vertrekken we vanuit Stavanger (Noorwegen). Je komt de volgende ochtend (8 maart) aan in Hirtshals, Denemarken.

Navigeren

Hoe doe je dat?

Door goed te lezen: onze routebeschrijvingen zijn gedetailleerd genoeg om niets te missen en simpel genoeg om voor iedereen te begrijpen. Wij maken GEEN gebruik van “bolletje-pijltje” zoals bij alle andere rally’s. We maken onze eigen routebeschrijving met veel afwisseling van dag-tot-dag.

Omstandigheden

Uitdagend maar niet onmogelijk

Natuurlijk mijden we de snelweg zoveel mogelijk en zoeken we uitdagende wegen op. Maar we maken het je niet onmogelijk. De wegen zullen soms glad en slecht zichtbaar zijn. En ja, er is een kans dat je vast komt te zitten in de sneeuw, maar doordat iedereen dezelfde route rijdt ben je nooit alleen.

Afstanden

Ruim 2.000 km

In 5 dagen rijden we ruim 2.000 km. Dat betekent dat je elke dag/etappe een afstand aflegt tussen de 400 en 500 kilometer. De etappes zijn zo gemaakt dat het niet onmogelijk is om voor donker binnen te zijn.

Scroll naar boven