Ik doe mee!

Scroll naar beneden voor de ticketshop.
De inschrijving opent op 10 mei om 16.00 uur.

Wat kost het?

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 2.598,- INCL. BTW, verdeeld in twee termijnen. Bij inschrijving wordt de eerste termijn van EUR 999,- voldaan. Uiterlijk 60 dagen voor vertrek moet de tweede termijn van EUR 1.599,- zijn voldaan. Alle overnachtingen en ferry-overtochten (incl. ontbijt, excl. diner) zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld. Het genoemde bedrag is het inschrijfgeld per team: dat is 1 auto inclusief 2 deelnemers.

Voorwaarden

30 dagen bedenktijd

Binnen 30 dagen na inschrijving kun je kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden.

Ticketswap

Tickets kunnen worden verkocht via Ticketswap (niet via andere kanalen) tot 30 dagen voor vertrek.

Autogegevens

Op het moment van inschrijven hoef je nog niet te weten in welke auto je mee gaat doen. Tot 30 dagen voor vertrek kun je je autogegevens doorgeven.

Deelnemersgegevens

Wil je de kans op deelname niet mislopen en z.s.m. een ticket bemachtigen? Dat kan, ook al heb je nog niemand gevonden die met je mee wil rijden. De gegevens van de bijrijder kunnen tot 30 dagen voor vertrek worden doorgegeven.

Kamertype

Elke team krijgt 1 kamer/hut per overnachting. Bij inschrijving kun je een voorkeur aangeven voor het kamertype (gescheiden bedden of een tweepersoonsbed). Dit is geen garantie maar er wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij het boeken.

Hotelgegevens

Wanneer krijg ik te horen in welke hotels we slapen? Elke ochtend ontvang je een routebeschrijving met daarin het adres van het hotel. Waarom worden deze gegevens niet eerder bekend gemaakt? Onze ervaring is dat een aantal deelnemers vooraf zelf contact opneemt met de hotels met tal van speciale wensen en verzoeken. Dit is voor zowel de hotels als de organisatie onwerkbaar en onoverzichtelijk. Trust us! Alles komt goed en je hoeft echt niet buiten te slapen.

Ik wil me graag inschrijven maar heb nog een vraag

Grote kans dat je het antwoord vindt bij onze Veelgestelde Vragen!

Scroll naar boven